If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги днес съм с градския транспорт,сутринта в 7:30 беше -15 в Алфата ме изостави.След третото завъртане се отказах.Имам изгорели свещи и го отдавам на това.
При вас как е положението?
Ами при бензина проблеми няма и при -25)) Всички алфи у нас запалиха без проблеми.
Като знаеш че имаш изгорели свещи, не и се сърди че те е изоставила. Alfa Romeo за да ти е вярна, и ти трябва да си и верен)))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Ами при бензина проблеми няма и при -25)) Всички алфи у нас запалиха без проблеми.
Като знаеш че имаш изгорели свещи, не и се сърди че те е изоставила. Alfa Romeo за да ти е вярна, и ти трябва да си и верен)))
Тук ме хвана неподготвен,последните месеци се правя ,че не виждам светкащото реотанче индикиращо изгорелите свещи.
Проблема дали не е от замръзване на нафтата,вчера налях половин резервоар уж да е повечко горивото ,че кой знае колко вода имам на дъното,ама .....
Как е при останалите с JTD ?
На мен колата отдавна ми дава жокер,че трябва да пусна един заряд на акумулатора,щото взе да върти мудно,ма аз се правя на удушен.Три дена я бях оставил да си почива и сутринта завъртя бавничко и нулира текущия и аз се отказах да я мъча.Като се прибера от работа,ще си насиля мързела да го заредя най-накрая тоя акумулатор.
Палим перфектно държим 90 градуса температура, няма значение,че навън беше -15/-16 градуса, обаче с "перфектно изчистените" ни улици в моя така любим град, който, нито е в планината , ама пък видиш ли имаме сигурно повече баири и от планински град. И беше много интересно , този средния педал много хубави масажи прави
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Моята се зачуди за секунда, запали на -9 в София сутринта. За 15 км преход до работата не успя да качи 90 градуса, а и газта не успя да превключи, много е студено и няма налягане.
Comment